Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.


Lokalvårdare till Röda stugan

Arbetsuppgifter

Du kommer vara ansvarig för städningen på förskolan Röda stugan. I ditt ansvar ingår daglig städning, årlig storstädning samt beställning av städmaterial.

Tjänsten är på 50% och arbetstimmarna är fördelade på 4 timmar/dag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lokalvårdutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med lokalvård i förskola eller skola.

Vi söker dig som är glad, positiv och känner arbetsglädje. Du har förmågan att följa instruktioner och ta ansvar. Du är kommunikativ, självgående, flexibel och samarbetar väl med din omgivning.

Digital kompetens är en förutsättning för att du ska kunna ta ansvar för beställning av städmaterial samt för att du ska kunna ta del av den information som berör dig som medarbetare i organisationen.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-01

Referensnummer

BSF 119/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Vi kommer att börja intervjua under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Kontaktperson(er)

Namn: Cecilia Norling Thilderkvist
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 42 78

Röda Stugans förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista