Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 119 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Man har nyligen slagit ihop sina två barn- och skolförvaltningar till en gemensam förvaltning. Arbetet med omorganisationen pågår och vi står inför flera spännande förändringar under nästa år.

Skolorna i östra Lund är en del av Lunds kommuns barn- och skolförvaltning. Verksamheten genomsyras av ett 1-16-årsperspektiv där ledning och medarbetare gemensamt strävar efter att ge alla barn och elever de bästa förutsättningarna för att lära och utvecklas tillsammans under hela förskole- och skoltiden. Våra medarbetares hälsa och trivsel är också viktig för oss och därför har vi bl.a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum. I Lunds kommun får även alla pedagoger kompetensutveckling inom BFL (bedömning för lärande).

Nyvångskolan är en F-9 skola med ca 820 elever och strax över 120 anställda. Skolan är belägen i Dalby, ca 1 mil öster om Lund. Sedan 25 år tillbaka har skolans profil varit elevdemokrati där olika elevstyrda råd driver olika frågor och utvecklingsområden. I takt med att eleverna blir äldre erbjuds fler och fler råd att delta i.

Musiklärare till Nyvångskolan F-3

Arbetsuppgifter

Tjänsten som musiklärare innebär att du tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och utvärderar verksamheten på ett målorienterat sätt. Du har ansvar för planering, genomförande, dokumentering och utvärdering av undervisningen i de klasser du undervisar. Som musiklärare är du också aktiv i planering och genomförande av t.ex. avslutningar, luciatåg och andra eventuella uppträdanden.

Tjänsten är på 50% men kan utökas med timmar på vårt fritidshem. Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av att kombinera tjänsten med arbete på fritids.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en grundskollärarexamen med legitimation i ämnet musik för avsedda årskurser, gärna med tidigare erfarenhet av att undervisa. Du ser varje enskild elevs behov av utveckling, både i förhållande till läroplan och kunskapskrav, och du anpassar din undervisning efter elevernas förutsättningar. Du är väl förtrogen med skriftlig dokumentation och använder gärna IT i din undervisning.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att locka fram engagemang och glädje bland dina elever. Du är även en god kommunikatör och har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.

Som person är du öppen, kreativ och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-24

Referensnummer

D 7/19
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Peter Nilsson
Title: Rektor Nyvångskolan F-3
Telefon: 046-3597980

Namn: Siv Karlsson
Title: Biträdande rektor Nyvångskolan F-3
Telefon: 046-3593874

Namn: Erika Åkesson
Title: Skolsekreterare
Telefon: 046-359 7903

Team Dalby, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista