Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Förskollärare

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten som bedrivs på förskolan.
I arbetsuppgifterna ingår att du ska planera, bedriva och dokumentera arbetet i enlighet med förskolans läroplan och i övrigt utföra i yrket förekommande arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår även att du tillsammans med kollegor ska följa upp och utvärdera verksamheten på förskolan. Du ska också samverka med kollegor, föräldrar och andra verksamheter.

Kvalifikationer

Hans och Greta förskola söker en entusiastisk och engagerad förskollärare till förskolan på Norra Fäladen. Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Alternativt kan du vara klar med din förskollärarutbildning och väntar på din legitimation och då har du möjlighet att få en tidsbegränsad anställning som kan övergå till en tillsvidareanställning när du fått din legitimation.
Vi söker dig som visar ett stort intresse för:
Reggio-Emilia pedagogik med miljön som den tredje pedagogen
Praktisk kreativitet
Pedagogisk dokumentation
Att ta aktivt ansvar för den pedagogiska verksamheten på förskolan tillsammans med andra förskollärare.


Som person är du varm och positiv och skapar trygghet i din omgivning. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har ett lösningsinriktat arbetssätt och ser möjligheterna i vardagen. Du har en organisatorisk förmåga och kan prioritera i vardagen.

På Hans och Greta förskola arbetar vi med ett öppet sinne, ett tillåtande klimat, värme och arbetsglädje vilket märks på både barn och vuxna. Vi vill att du har ett naturligt och professionellt samarbete med barn, kollegor och föräldrar.

Du är ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-05-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Referensnummer

24/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Fast lön

Kontaktperson(er)

Namn: Thomas Andersson
Title: Rektor
Telefon: 046-359 5679

Namn: Birgitta Berglund
Title: Biträdande Rektor
Telefon: 046-359 5663

Hans och Greta förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista