Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Inom Markentreprenad har vi en bred verksamhet med många uppgifter för att skapa och sköta en bra utemiljö för lundaborna. Vår duktiga personal anlägger och sköter bland annat gator, parker, skogsområden och skolgårdar. Dessutom kör vi särskolebarn till och från skolor, transporterar mat till skolor och boenden och ansvarar för postdistributionen mellan förvaltningarna. Vi driver även kommunens tryckeri. Förutom den dagliga verksamheten håller vi beredskap för vattenläckor, stopp i avlopp och vinterväghållning.

Välkommen med din ansökan!Reparatör/chaufför

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar cykelreparationer och skol- och mattransporter.

40 tim/arbetsvecka

Provanställning 6 månader

Månadslön, ange löneanspråk

Kvalifikationer

Som person är du serviceinriktad, tekniskt intresserad och gillar ordning och reda eftersom du kommer att ha mycket kontakt med kunder. Du behöver ha god datorvana och krav på körkort lägst behörighet B.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-21

Referensnummer

SF 18-03
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Bengt Bergqvist
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 52 48

Facklig(a) företrädare

Namn: Rolf Hellfalk
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 98 71

Markentreprenad, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista