Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Leg Arbetsterapeut

Arbetsuppgifter

Rehabenheten söker legitimerad arbetsterapeut
Enheten har drygt 45 medarbetare, arbetsterapeuter och sjukgymnaster som arbetar i hemvården och på korttidsenheten. Patienterna är från 65 år.

I arbetet kommer du att möta patienter med olika funktionsnedsättningar och sjukdomstillstånd, både personer som har kommunala insatser och de som klarar sig utan. Detta gör arbetet varierande och ställer krav på en bred kompetens och flexibilitet. Du kommer i hemvården att arbeta i ett geografiskt avgränsat område där du har ansvar för sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal rehabilitering. Som legitimerad arbetsterapeut ansvarar du för bedömning, utredning och målsättning av aktivitetsbehov samt planering och genomförande av interventioner tillsammans med patienten.

Du är den tillsammans med kollegor som i teamet har stor kunskap om hjälpmedel, användning och produktkunskap.

Arbetsterapeuten är en viktig person i samband med att patienten kommer hem från sjukhusvistelser, ofta den första kontakten och en viktig budbärare av kommunens värderingar. I arbetet ingår att handleda såväl anhöriga, omvårdnadspersonal och patient så att patientens rehabilitering ges bästa förutsättningar. Hos de patienter som är i behov av flera kompetenser arbetar du i team med sjuksköterska, sjukgymnast/fysioterapeut och omvårdnadspersonal.

Dokumentation: Journalföring i Procapita och hjälpmedelsförskrivningar via 10-gruppens förskrivarportal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg.arbetsterapeut som innehar B körkört. Erfarenhet inom liknande arbeten anses meriterande.

Du som söker ska vara intresserad av att arbeta med människor som har olika sjukdomar och funktionsnedsättningar. Du ska ha förmågan att se möjligheter, finna lösningar samt kunna förmedla detta på ett bra sätt. Det är viktigt att du har en positiv inställning och är flexibel, dagen blir inte alltid som planerad.'
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga .

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-03-10

Referensnummer

VoO 52/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ann Boutis
Title: Enhetschef
Telefon: 046 359 63 06

Namn: Emelie Nielsen
Title: Enhetsadministratör
Telefon: 046-359 50 08

Facklig(a) företrädare

Namn: Sofie Malmqvist
Title: Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: 046-359 38 53
Namn: Sarah Bergkvist
Title: Sveriges arbetsterapeuter
Telefon: 046-359 65 63

Rehabenheten, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista