Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Inom Markentreprenad har vi en bred verksamhet med många uppgifter för att skapa och sköta en bra utemiljö för lundaborna. Vår duktiga personal anlägger och sköter bland annat gator, parker, skogsområden och skolgårdar. Dessutom kör vi särskolebarn till och från skolor, transporterar mat till skolor och boenden och ansvarar för postdistributionen mellan förvaltningarna. Vi driver även kommunens tryckeri. Förutom den dagliga verksamheten håller vi beredskap för vattenläckor, stopp i avlopp och vinterväghållning.

Lunds kommun växer och detta medför att Markentreprenad måste anpassa sitt lager/förråd till de behov som finns idag. Då dagens personal gått vidare till en annan tjänst inom organisationen, söker vi nu en driven och självgående person som har god kunskap om VA och anläggningsmaterial. Rätt person kommer att ha stora möjligheter att kunna påverka hur morgondagens förråd skall utformas i samråd med ansvarig personal på va- och anläggningssidan.

Välkommen med din ansökan!Lager/Förrådsansvarig

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar både praktiska och administrativa arbetsuppgifter så som beställning, godsmottagning, orderbehandling och inventering. Förutom förrådet på Markentreprenad har du även ansvaret för 2 externa tomter och det material som finns där.

40 timmars arbetsvecka samt i förekommande fall beredskap var 4:e vecka.

Kvalifikationer

Som person är du serviceinriktad, tekniskt intresserad och gillar ordning och reda eftersom du kommer att ha mycket kontakt med både leverantörer, beställare och externa entreprenörer. Det är meriterande om du har erfarenhet av lager eller förrådsarbete. Du behöver ha god datorvana och krav på körkort lägst behörighet B, truckkort för motviktstruck och lastarbevis. För rätt person är utvecklingsmöjligheterna goda i en expansiv organisation som ständigt utvecklas.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-24

Referensnummer

SF 18-02
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Bengt Bergqvist
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 52 48

Facklig(a) företrädare

Namn: Helena Lindhjö
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 94 62

Markentreprenad, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista