Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

S:t Hansgården är ett fritidshem för barn i åk 4-6, beläget på Norra Fäladen i Lund. Tyngdpunkten i verksamheten ligger på djur, naturenlig hushållning och hantverk. För närvarande är ca 230 barn inskrivna i verksamheten.

Lokalvårdare kvällstid 50%

Arbetsuppgifter

Tjänstens innehåll är normalt förekommande arbetsuppgifter för städning av lokaler på fritidshem. Du kommer att arbeta självständigt när verksamheten stängt för dagen vid 18.00. Arbetstiden är förlagd till kvällstid men möjlighet finns att genomföra fredagens städning under helgen.
Vill du arbeta på vårt fritidshem är du välkommen med din ansökan till oss!

Kvalifikationer

Det är meriterande med städvana men inget krav för tjänsten.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2018-02-01
Sista datum: 2019-02-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-17

Referensnummer

450/2017
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Vi ser gärna att du anger löneanspråk och kontaktpersoner för referenser i din ansökan. Anställningsform: ett års vikariat med början 2018-02-01. Omfattning: Deltid Tjänsten är en halvtidstjänst vilket innebär 20 timmar i veckan. Löneform: Månadslön Arbetstid: Kvällstid

Kontaktperson(er)

Namn: Marianne Larsen - Charalabidou
Title: biträdande rektor Fäladsskolan / S:t Hansgården
Telefon: 046-359 67 02

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-35 67 34

Fäladsskolan 4-5, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista