Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna, vuxenutbildningen, och internationella grundskolan ISLK.
Ansvaret omfattar också modersmålsverksamheten samt tillsynsansvar för enskilda förskolor och fristående skolbarnomsorg.
Utbildningsförvaltningen har 1160 anställda och på utbildningskansliet arbetar 36 personer.

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare inom utbildningsförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under våren 2020.

Studentmedarbetare inom arkiv

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med arkivfrågor och dokumenthanteringsplaner. Du kommer även att vara delaktig i förberedelsearbete för digitalt arkiv. Arbetet kommer att innefatta genomgång av fysiskt diarium för leverans till Stadsarkivet. Du kommer även att digitalisera äldre handlingar samt upprätta bevakningslistor för avtal. Handledare blir förvaltningens nämndssekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar arkiv- och informationsvetenskap och har läst minst 60 hp eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att passa i rollen behöver du vara noggrann och strukturerad samt ha god kännedom om arkiv och dokumenthantering. Du behöver även vara kommunikativ och bra på att samarbeta med andra.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-02-01
Sista datum: 2020-05-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-01

Referensnummer

19-163
Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Stewe Löfberg
Title: Nämndssekreterare
Telefon: 046-359 70 30

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga företrädare via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningskansliet, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista