Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.

Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Läs mer om gymnasieskolan Vipan på vår hemsida: www.lund.se/vipan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Skoladministratör - Ekonomi

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som skoladministratör med huvudsakliga arbetsuppgifter inom ekonomi såsom löpande hantering av leverantörs- och kundfakturor, internfakturor och bokföring. Vidare ingår att göra sammanställningar, analyser, avstämningar, periodiseringar och kassaredovisning. Du hanterar vissa avtal samt utvecklar rutiner för arbetsområdet.

Andra inom yrket förekommande arbetsuppgifter och allmänna kontorsgöromål samt receptionsservice kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat med ekonomiadministration. Du känner dig trygg med de löpande arbetsuppgifterna och har en god känsla för service samt är skicklig i att se förbättringar inom arbetsområdet och lösningar på uppkomna problem relaterade till arbetsuppgifterna.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har relevant yrkesbakgrund. Du har minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta i ekonomiadministrativa system samt Microsoft Office program. Det krävs att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. och är van att skriva tydliga texter. Du har lägst gymnasieutbildning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Raindance och eftergymnasial utbildning inom ekonomi, t ex YH-utbildning. Tidigare erfarenhet från skola eller annan offentlig verksamhet är värdefull.

Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För att kunna stödja ledning och personal är du serviceinriktad såväl som trygg i att göra egna prioriteringar, arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är lösningsfokuserad och har förmågan att ibland i ett ibland högt tempo. För att kunna hantera flödet av information behöver du vara noggrann och arbeta systematiskt. Du skapar goda relationer internt och externt motiveras av att arbeta i en föränderlig miljö där verksamhetens behov är i fokus.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-05-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Referensnummer

19-011
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: K Engström
Title: Administrativ chef
Telefon: 046-359 61 09

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Gymnasieskolan Vipan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista