Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.

Badledare på Habo Gård

Arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av att leda vattengympa med seniorer och/eller personer med funktionsnedsättning? Vi söker en badledare till en projektanställning under 2018, för att leda olika grupper som nyttjar varmvattenbadet på Habo Gård.

Habo Gård är en anläggning som erbjuder rekreation och aktiviteter i olika sociala sammanhang för lundabor. Verksamheten riktar sig i första hand till målgrupperna seniorer och personer med olika former av funktionsnedsättning. Det grundläggande temat är förebyggande friskvård med betoning på aktiviteter i lantliga och upplevelserika utemiljöer.

Det finns en varmvattenbassäng som bland annat används i habiliterande syfte av våra målgrupper. Badgrupperna initieras i samarbete med seniorverksamheten i Lund och olika handikappföreningar.

För mer information, besök vår hemsida www.lund.se/habogard

Uppdraget är på ca 12 timmar per vecka fördelat på 4 dagar under ca 35 veckor över året med undantag sommarmånaderna. Du ska självständigt kunna leda badgrupperna i badet och samarbeta med övrig personal på Habo Gård för att badgästernas upplevelse ska bli bästa möjliga. Utöver erfarenhet av målgruppen värdesätter vi pedagogiskt kunnande och social förmåga. Det är av särskild vikt att sätta säkerheten främst i badet samtidigt som badgästerna ska känna sig motiverade till att utmana sig själv under passet.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid på vardagar, förmiddag och tidig eftermiddag.

Kvalifikationer

Erfarenhet av att leda vattengympa för seniorer och personer med funktionsnedsättning är av särskild vikt. Utbildning inom vårdvetenskapligt ämne är meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-24

Referensnummer

KK 2017/54
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Marie Westerberg
Title: Verksamhetssamordnare
Telefon: 046-359 77 43

Facklig(a) företrädare

Namn: Övriga fackliga nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Habo gård

Tillbaka till lista