Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Häckebergaskolan i Genarp är en F-3 skola som ligger vid Romeleåsen i en fantastisk natur. För anställda på Häckebergaskolan är professionellt samarbete, glädje och helhetstanke i lärandet viktigt. På skolan utgår vi från ett helhetsperspektiv där eleverna möter samma vuxna hela dagen; både i skolan och på fritidshemmet. Vi värdesätter kontinuitet och trygghet för våra elever!

Förskollärare till Häckebergaskolan

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss på Häckebergaskolan arbetar du i team tillsammans med lärare, fritidspedagoger och övrig personal för elever i åk f - 3. Uppdraget är att utifrån elevernas behov och styrdokument, planera, organisera och genomföra tillhörande arbetsuppgifter i förskoleklass. I arbetet ingår samarbete med elevhälsa och vårdnadshavare.

Du är delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och i den pedagogiska utvecklingen. Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övrig personal på skolan. Du kommer att vara del av ett arbetslag och arbeta både i skolan och på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller grundskollärare för tidigare år. Har du erfarenhet som förskollärare eller grundskollärare sedan tidigare ser vi det som meriterande.

Du som söker har förmågan att se elevers olika behov och möta dem efter sina förutsättningar. Du har förmåga att skapa en trygg och stimulerande lärandemiljö för eleverna.

Du som söker vill ta aktiv del i verksamhetens och elevernas utveckling, är engagerad och initiativrik.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-02-03

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-28

Referensnummer

BSF 455/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av annan person inom kommunen.

Kontaktperson(er)

Namn: Karin Jansson
Title: Rektor Häckebergaskolan
Telefon: 046 359 72 83

Namn: Josephine Lindholm
Title: Skolsekreterare
Telefon: 046-359 30 56

Facklig(a) företrädare

Namn: Gill Frostander
Title: Lärarförbundet

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista