Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen.

Lokalvårdare med samordnaransvar till Vikingaskolan

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare med samordnaransvar arbetar du med städning av skolans lokaler såsom klassrum, toaletter, allmänna utrymmen och personalutrymmen. I tjänsten ingår samordnaransvar och beställningsansvar samt schemaläggning. Du kommer vara en del av vårt serviceteam där vi värdesätter samarbete och kommunikation och ställer upp för varandra när det behövs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare och har utbildning inom området, SRY eller PRYL samt ledarerfarenhet eller samordnarerfarenhet. Dokumenterad vana vid maskinkörning och golvvård är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket för att kunna tillgodogöra dig muntlig och skriftlig information och god datorvana är ett krav. Då arbetstiden är förlagd under ordinarie verksamhetstidstider är det viktigt att du trivs med personal och elever runt omkring dig medan du arbetar. Som person är du flexibel, lyhörd och har stor ansvarskänsla. Du känner en stolthet över ditt arbete och utför det med stor noggrannhet och god kvalité.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. För att vara aktuell för tjänsten krävs utdrag ur belastningsregistret. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-03-04

Referensnummer

36/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Tjänsten är på 75%, men möjlighet till 100% längre fram.

Kontaktperson(er)

Namn: Ann-Marie Sjöberg
Telefon: 046-359 79 01

Vikingaskolan F-9, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista