Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Bli vår nya medarbetare på Fritidsbanken Lund!

Arbetsuppgifter

Nu letar vi en ny kollega som både bemannar under öppettider och jobbar för vidareutvecklandet av Fritidsbanken. Bland arbetsuppgifterna ingår att vara ansvarig för öppning/stängning av lokalen, kundkontakt i butik samt via mail och telefon, inventering och sortering av sport- och fritidsutrustning, representera Fritidsbanken externt ex i föreningsliv, mässor och nätverksmöte och vara delaktig i projekt. Eftersom Fritidsbanken Lund befinner sig i uppstarten kommer du att få vara en del av utvecklingen av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett intresse för idrotts- och/eller miljöfrågor samt delar Fritidsbankens syfte och har en avslutad gymnasieexamen. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av kundkontakt, driva eller vara delaktig i projekt och föreningsengagemang. Vi ser gärna att du har kännedom om Lund och dess föreningsliv. Goda svenskkunskaper i tal och skrift är ett krav och andra språk är meriterande. Som person behöver man kunna ta eget ansvar och vara självgående och ha en god kommunikativ förmåga. Det är meriterande med B körkort.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tidsbegränsad anställning 80 %, arbete förekommer på kvällar och helger
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till: 2020-06-14

Vi har rökfri arbetstid för kommunens samtliga medarbetare.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-29

Referensnummer

KF-191115
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Tor Olsson
Title: Enhetschef

Facklig(a) företrädare

Namn: Vision
Namn: Kommunal

Fritid

Tillbaka till lista