Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skolområdet Centrum-Väster är centralt beläget i Lunds kommun och består av 4 skolor och 8 förskolor med totalt ca 1100 barn och elever.Förskollärare

Arbetsuppgifter

Arbete på yngre barns avdelning, med barn i åldrarna 1-3 år
Vi söker dig som vill vara med och skapa en miljö som präglas av pedagogiskt engagemang och utveckling, har en bejakande barnsyn och som tar med glädje och humor till vår förskola. Tillsammans med arbetslaget arbetar du som förskollärare utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och följer upp verksamheten.
Vi vill arbeta för att utveckla barnets tänkande, kreativitet, initiativförmåga och lärande.
Samarbetet på en förskola är av vikt då arbetet runt barnen sker i team, du är aktiv i din egen och förskolans utveckling framåt. Arbetet ska också präglas av ett professionellt förhållningssätt samt att skapa goda relationer till barn och föräldrar.
Vi synliggör verksamheten samt barnens utveckling och lärande genom pedagogisk dokumentation och med stöd av unikum som är ett webb-baserat dokumentationsverktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är förskollärare och som tillsammans med dina kollegor vill vara med och driva förskolans utveckling framåt, är redo att ta ett stort ansvar för verksamheten och som vill vara med att bidra med just din specifika kompetens för att utvecklas tillsammans med oss.
Du besitter förmågan att kunna leva dig in i barnens värld, i deras lärande samt erbjuda barnen inflytande i sin vardag på förskolan. Som god pedagog och medarbetare är du redo att leda det pedagogiska arbetet såväl enskilt som tillsammans med arbetslaget, både när det gäller att driva processer kring utvecklingsarbete, uppföljning och analys som kopplas till systematiska kvalitetsarbetet men även kring organisation av den pedagogiska miljön och strukturen.

Erfarenhet av webbaserade dokumentationsverktyg t ex Unikum ses som meriterande.
Du ska ha genomgått förskollärarutbildningen och ha förskollärarexamen
Vi hoppas att du är vår nästa kollega.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-15

Referensnummer

16/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Tidsbegränsad till 2019-06-30, kan ev. övergå i tillsvidaretjänst.

Kontaktperson(er)

Namn: Caroline Ydén Pihl
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 56 66

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga kontaktpersoner
Telefon: 046-359 5000

Snickarbackens förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista