Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Skolområdet Järnåkra/Klostergården är beläget i centrala och södra delarna av Lund. I området finns ett flertal förskolor och grundskolor.


Skolområdet Järnåkra/Klostergården är beläget i centrala och södra delarna av Lund. I området finns ett flertal förskolor och grundskolor med totalt 1200 barn och elever.
På Järnåkraskolan finns i samma byggnad årskurserna 4-9 med ca 500 elever. De lägre årskurserna är tvåparallelliga och i årskurserna 7-9 är skolan fyrparallellig. Där finns även klasser med handbollsprofil.

Lärare musik åk 4-9

Arbetsuppgifter

Undervisning i musik samt klassföreståndarskap och andra till en lärartjänst hörande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

För tjänsten lämplig utbildning och erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av någon med företrädesrätt. Det är en merit om du också kan ta engelska i åk 6.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2018-02-26
Sista datum: 2019-02-15

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-16

Referensnummer

447/2017
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Sysselsättningsgrad: 50-85% Lönebeskrivning: Fast lön. Tjänstens storlek beror dels på om sökande kan ta engelska, dels på om en del av vikariatet tillsätts med redan anställd personal. Ange löneanspråk i ansökan.

Kontaktperson(er)

Namn: Christina Gustafsson
Title: Rektor
Telefon: 046-359 72 02

Järnåkraskolan 4-9, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista