Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Som undersköterska blir du en del av Vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Undersköterska till Södra Sandby - särskilt boende - Fästan

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på Fästan i Södra Sandby. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag.

Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån brukarens önskemål och behov av hjälp och stöd med personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Alla möten med den enskilde präglas av respekt, hänsyn och engagemang.

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Demensutbildning samt erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom är meriterande.

Vi söker dig som:

• delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda
• har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem
• är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och i team med övriga yrkesgrupper
• är kvalitetsmedveten och nyfiken på att lära nytt och ett gott bemötande är en självklarhet för dig.

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-08

Referensnummer

VoO 119/2019
Dokumentation i Procapita. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD registret och Senior Alert. God kunskap i det svenska språket i tal och skrift. Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Henrik Salmi
Title: Arbetsledare
Telefon: 046-359 35 94

Namn: Åsa Minthon
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 65 30

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Fästan, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista