Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Vuxenutbildning i Lund har ca 90 medarbetare och bedriver utbildning genom egen anordnare, enhet Komvux, inom grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna och inom yrkeshögskolan. Vuxenutbildningen bedriver också utbildning genom andra utbildningsanordnare inom olika yrkesutbildningar och fristående teoretiska kurser på distans.

Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund


Skoladministratör

Arbetsuppgifter

Huvudsakligen elevregistrering i ProCapita och i kommande systemet Tieto Education. Schemaläggning i Novaschem och i kommande system Schema 24. Arbetet riktar sig främst till egenregin, Komvux, gällande grundläggande och gymnasiala kurser. Kontakt med medarbetare inom Komvux, rapportera till SCB, CSN och UHR samt i övrigt utföra inom yrket förekommande administrativa arbetsuppgifter inom t ex ekonomi, statistik och IKT. Kvällstjänstgöring (en kväll i veckan 17.00 - 18.00) i receptionen kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Minst gymnasiekompetens eller motsvarande. Mycket god datorvana och gedigen erfarenhet av elevregistrering i ProCapita Vux och schemaprogrammet Novaschem. Har Du arbetet i Tieto Education är detta meriterande. Arbetet kräver också att man självständigt kan planera och organisera arbetet och att man kan samarbeta i grupp. Erfarenhet av administrativt arbete inom vuxenutbildning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-05-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-28

Referensnummer

18-004
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Bitr.rektor Björn Elias
Telefon: 046-359 70 50

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista