Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

Administratör

Arbetsuppgifter

Just nu söker Lundafastigheter en administratör. Som administratör kommer du att arbeta med att uppdatera information i fastighetssystemet Xpand samt vara behjälplig kring frågor berörande systemet. Du kommer kontinuerligt uppdatera objektslistan och utbilda nyanställda i Xpand. Du kommer vara delaktig i skapandet av rutinbeskrivningar och vara delaktig i utvecklingsprojekt inom Xpand. Du kommer också ha hand om hanteringen av SIM-kort till larm och bevakning.

Kvalifikationer

För uppdraget krävs att du har en fullständig gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Xpand, eller annat likvärdigt system.
Du har goda kunskaper i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift.
Som person är du noggrann, strukturerad, serviceinriktad, positiv inställning till förändring och utveckling. Vi ser gärna att du är prestigelös, engagerad och lösningsfokuserad.

Visstidsanställning till 31 aug 20 med möjlighet till förlängning

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Sista datum: 2020-08-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-25

Referensnummer

SF 19-54
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Jenny Grip
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 44 28

Namn: Daniel Andersson
Title: Chef Teknik&Service
Telefon: 046-359 51 05

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Lundafastigheter, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista