Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Fritidsledare till Linero

Arbetsuppgifter

Arbetet bedrivs i enlighet med verksamhetsuppdraget för den öppna ungdomsverksamheten i Lund. Målgruppen är alla unga i åldern 12-25 år. Din uppgift är att bedriva arbetet, tillsammans med ungdomarna och sträva efter så hög delaktighet och så stort inflytande för de unga som möjligt. Det gör du bland annat genom att:
- Arbeta för att främja ungas intressen och drivkrafter för att där igenom skapa forum för informellt lärande.
- Stödja ungas egen organisering genom coachning och rådgivning.
- Samverka med övriga delar av kommunen och civilsamhället.
Deltid 75% enligt schema. I tjänsten ingår helg- och kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning till fritidsledare alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.
Du har erfarenhet av arbete med unga motsvarande 6 månader.
Vi söker dig som visar intresse och förståelse för andra, skapar laganda, uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du respekterar andras åsikter, utvecklar självinsikt samt kommunicerar den öppet.
Vi tycker det är viktigt att skapa goda relationer till unga och personal genom att bygga nätverk inom och utanför organisationen. Du har ett positivt förhållningssätt gentemot andra och klarar att hantera konflikter.
Du kan sätta klart definierade mål, planera aktiviteter och projekt i god tid samt tar möjliga förändringar i beaktande. Du utnyttjar tiden effektivt genom att identifiera och organisera de resurser som behövs för att utföra uppgiften.
Det är meriterande om du har körkort med B-behörighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-01-07
Sista datum: 2020-12-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-20

Referensnummer

KF 191028
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Vi strävar efter att våra personalgrupper ska spegla befolkningssammansättningen som i samhället i övrigt. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande

Kontaktperson(er)

Namn: Mats Alinder
Title: Enhetschef
Telefon: 046 - 359 66 93

Namn: Tor Ohlsson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 91 68

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunal nås via växeln
Telefon: 046 - 359 50 00
Namn: Vision nås via växeln
Telefon: 046-259 50 00

Fritid Linero, Kultur- och fritidsförvaltningen

Tillbaka till lista