Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 2 900 medarbetare. Vi arbetar utifrån vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi står för delaktighet, valfrihet och flexibilitet med kvalitet och respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.


Nu samlar vi vår legitimerade personal för en starkare hälso- och sjukvård där man tillsammans samordnar och planerar insatserna för patienterna. Därför söker vi dig, driven arbetsterapeut som vill vara en del av vår nya teambaserade hälso- och sjukvårdsorganisation.

Arbetsterapeut till särskilt boende i Lund

Arbetsuppgifter

Är du en handlingskraftig arbetsterapeut? Vill du arbeta teambaserat inom särskilt boende?

Som arbetsterapeut inom vår nya hälso- och sjukvårdsorganisation arbetar du i ett team
tillsammans med sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterskor, chef och omvårdnadspersonal med att leda och planera arbetet på boendet. Du samarbetar även med områdets hjälpmedelsassistent när det gäller hjälpmedelshanteringen. En stor del av uppdraget innebär att handleda, såväl omvårdnadspersonal som patienter/brukare, så att rehabilitering ges bästa förutsättningar.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med kompetenta kollegor med samma mål.

Hos oss får du god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal äldreomsorg och känner dig trygg med att handleda omvårdnadspersonal. Har du även erfarenhet av Senior Alert och BPSD registret är det meriterande.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Du har mod att prioritera och handleda/arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus.

Du ska ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

Du har fokus på våra brukares önskemål och behov för att göra vardagen meningsfull för dem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-08

Referensnummer

VoO 123/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Kristina Nilsson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 57 43

Facklig(a) företrädare

Namn: Sara Bergkvist
Title: Sveriges arbetsterapeuter
Telefon: 046-359 6563

SBÄ, SSK-org, dag-helg

Tillbaka till lista