Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 119 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Sjuksköterska till särskilt boende för äldre, dag och helg

Arbetsuppgifter

Vi arbetar utifrån ett personorienterat förhållningssätt med brukaren i fokus. Ditt arbete innebär att du leder och planerar den medicinska omvårdnaden, medverkar vid individuella vårdplaneringar samt handleder och delegerar undersköterskor. Du är även delaktig vid teamträffar med omvårdnadspersonal och andra legitimerade yrkeskategorier. Dagtjänst med helgtjänstgöring var 7:e helg. På helg arbetar vi i team mot alla boenden. Dokumentation sker i Procapita. Du är delaktig och medverkar aktivt till verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet. Du ska vara van att arbeta självständigt men även ha förmågan att arbeta i team. Du ska kunna fatta egna beslut, planera och organisera ditt arbete och vara en god medarbetare. Du ska ha ett lösningsfokuserat och flexibelt arbetssätt och aktivt medverka till enhetens utveckling. Du har god förmåga att handleda och delegera omvårdnadspersonal. En självklarhet är ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-02-11

Referensnummer

VoO 14/2018
Rekryteringen sker med löpande urval. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Kristina Nilsson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 57 43

Facklig(a) företrädare

Namn: Vårdförbundet
Title: Växel
Telefon: 0771-420 420

SBÄ, SSK-org, dag-helg

Tillbaka till lista