Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Förskollärare sökes till Förskolan Uroxen

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är beredd att ta din del av ansvaret för att utveckla förskolan, att inspirera och inspireras, vara engagerad och nyfiken på att utvecklas som medforskare både till det enskilda barnet och till hela gruppen.

Kvalifikationer

Som förskollärare på förskolan Uroxen ska du ha bred kunskap och gärna erfarenhet av arbete med barn med olika funktionsvariationer. Din grundutbildning är förskollärare och du innehar legitimation. Det inkluderande begreppet är centralt.

Du är engagerad, nyfiken, kunnig och lösningsfokuserad. Ser olikheter som möjligheter och samarbete som en självklarhet. Din kompetens som förskollärare är bred och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Du är van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp och har lätt för att skapa positiva relationer med dina kollegor, vårdnadshavare och uppdragsgivare. Som person är du utåtriktad, initiativrik och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du känner en stark yrkesstolthet och arbetsglädje. Det är viktigt att ha kul tillsammans.

Sammanfattningsvis
Vi söker dig som har:
• Förskollärarlegitimation
• Erfarenhet av förskoleverksamhet och du är väl insatt i förskolans styrdokument
• Goda datorkunskaper och erfarenhet av digitala verktyg
• God kommunikativ förmåga och du uttrycker dig väl i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
• Teckenspråkskunskaper och utbildning i tecken som alternativ och kompletterande kommunikation (TAKK)
• Erfarenhet av att ha arbetat med olika funktionsvariationer som t.ex. neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och hörselnedsättningar
• Andra språkkunskaper

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-10

Referensnummer

BSF 141/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Cecilia Rietz
Title: Rektor, förskolorna Mammuten, Uroxen och Vinden
Telefon: 046-3595000

Uroxens förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista