Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Undersköterska Hemvården natt

Arbetsuppgifter

Hemvården i Lunds kommun söker positiva och engagerade medarbetare i sin nattverksamhet.

Tillsammans med dina kolleger i teamet skapar du en trygg och säker miljö för brukarna samt ger bästa tänkbara omvårdnad, alltid med brukaren i centrum.
Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår i arbetet liksom rehabilitering under handledning av sjukgymnast/arbetsterapeut samt andra förekommande uppdrag.
Vi dokumenterar i Procapita. För att utveckla verksamheten deltar du aktivt på arbetsplatsträffar och i förbättringsarbete.

Tjänstgöring varannan helg.

Kvalifikationer

Att ha ett gott bemötande och vara serviceinriktad ser vi som en självklarhet på vår arbetsplats. Du är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt och i team. Du har ett stort engagemang, en positiv inställning till utveckling samt lockas av situationer där nytänk, kreativitet och flexibilitet kommer att behövas.

Du bör ha en god datorvana då arbetsuppgifterna inom yrkets ansvarsområde kräver dator och mobiltelefon samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet ifrån tidigare arbete inom hemvård och nattarbete är meriterande.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-22

Referensnummer

VoO 10/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lisa Jönsson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 49 11

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Nattpatrullen, USK

Tillbaka till lista