Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Ledsagare med hästvana

Arbetsuppgifter

Önskar du ett stimulerande och utvecklande extrajobb några timmar per vecka/månad, där du får möjligheten att ge en person med en funktionsnedsättning stöd för att få en meningsfull och stimulerande fritid.
Vi söker dig som är lyhörd och uppmärksam i kontakten med andra människor samtidigt som du ska ha förmågan att förhålla dig professionellt utifrån ditt uppdrag.

Vi förväntar oss att du har god förmåga till att ta initiativ, då du förväntas ta ansvar för att träffar och aktiviteter planeras och utförs.

Arbetstider är förlagda på vardagar/helger och kvällar.

Ledsagning (timanställning)
Som ledsagare möjliggör du den enskilde att delta i samhällslivet samt bryta den isolering som ofta blir följden av ett funktionshinder. Detta minskar genom att den enskilde exempelvis kan få hjälp av ledsagare för att ta sig till och från vänner eller för att delta i kultur, föreningsliv.Kvalifikationer

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har kunskaper om personer med funktionsnedsättningar. Vana och erfarenhet av hästar krävs.

Vi kräver utdrag ur Belastningsregistret.


Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Referensnummer

VoO 15/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Hilkka Haapaniemi
Title: Handläggare/utredare
Telefon: 046-359 54 53

Namn: Yvonne Aulin
Title: Handläggare/utredare
Telefon: 046-359 69 32

Namn: Anna Andersson
Title: Handläggare/utredare
Telefon: 046-359 65 13

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

LSS-Ledsagare/avlösare, SOA,Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista