Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Sommarpraktik på stadsbyggnadskontoret

Arbetsuppgifter

Lund är inne i en spännande utveckling med många betydande byggprojekt. Stadsbyggnadskontoret arbetar intensivt med att möta marknadens krav samtidigt som vi har höga ambitioner att medverka till byggandet av en hållbar, funktionell och vacker stad.
Stadsbyggnadskontoret planerar staden och svarar för myndighetsfrågor enligt bland annat plan- och bygglagen. Förvaltningen arbetar med översiktlig planering, detaljplanering, fastighetsbildning, bygglov, mätning och kartläggning. Stadsbyggnadskontoret har fem avdelningar.
Studerar du på arkitektskolan och vill få möjlighet till några veckors praktisk erfarenhet? Då är du välkommen att söka våra sommarpraktikplatser.

Under perioden juni till augusti söker vi två arkitektstudenter som under sex veckor vill utföra ett uppdrag på stadsbyggnadskontoret. Innehållet av uppdraget kan vara till exempel övergripande planering, gestaltning och arkitektur eller detaljplanearbete. Innehållet och när praktikarbetet ska genomföras utformas och planeras i samråd med dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar till arkitekt, landskaps- eller planeringsarkitekt.

6 veckors praktik någon gång under perioden juni till augusti, förläggning av arbetet enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-04-08

Referensnummer

SBK 19-01
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ann-Sofi Ahlgren
Title: Administrativa avdelningen
Telefon: 046-359 58 94

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Planavdelningen, Stadsbyggnadskontoret

Tillbaka till lista