Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vill du komma och utvecklas i din yrkesroll och bidra till att bygga upp en ännu bättre skola tillsammans med oss?
Vårt pedagogteam söker en ny medarbetare för ett stimulerande uppdrag i tätt samarbete med kollegor.
Goda relationer till elever och kollegor är en viktig framgångsfaktor för oss. Som lärare ansvarar du och kollegorna för en god pedagogisk kompetens som gör det möjligt för varje elev att utvecklas så långt som möjligt.

Om arbetsplatsen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?
Östratornskolan är en skola med elever i årskurs 4-9 i närheten av ESS och Vattenhallen.

Lärare i textilslöjd, teknik och bild i åk 3-6

Arbetsuppgifter

Vi söker en kompetent medarbetare till Östratornskolan. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Arbetsbeskrivning:
Vikariatet på 100 % fr o m 2019-04-29- t o m 2019-12-20 innebär undervisning i textilslöjd , bild och teknik i årskurs 4-6. Det ingår även undervisning i textilslöjd med elever från våra närliggande skolor i årskurs 3. Vi söker dig med engagemang, kreativitet och helst behörighet i dessa ämnen. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans utvecklas som pedagoger genom kollegialt lärande och samarbete med planering och arbetet med eleverna.

I tjänsten ingår för- och efterarbete, dokumentation, föräldrakontakter och i övrigt förekommande arbetsuppgifter i yrket.

Kvalifikationer

Vi söker dig med engagemang, kreativitet och helst behörig lärare med behörighet i textilslöjd, bild och teknik för berörda årskurser. Gärna med praktisk erfarenhet av undervisning och mentorskap

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Sista datum: 2019-12-20

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-28

Referensnummer

10/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Månadslön. Ange löneanspråk i ansökan. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och sökande kan kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson(er)

Namn: Camilla Lilliehöök
Title: Bitr. Rektor Östratornskolan 4-9
Telefon: 046-359 79 70

Namn: Eva-Stina Sundén
Title: Rektor Östratornskolan 4-9
Telefon: 046-359 75 14

Facklig(a) företrädare

Namn: Jonas Håkansson
Title: LR
Telefon: 046-359 79 75

Östratornskolan 1-6, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista