Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

Lokalvårdare

Arbetsuppgifter

Tycker du om att ta ansvar och har du kapacitet att leverera hög kvalité? Vi söker personal med kompetens för storstädning, golvvård och fönsterputs av lokaler för kommunal verksamhet. Körkort är ett krav, för att kunna köra mellan olika uppdrag.

Kvalifikationer

Kunskap och erfarenhat av storstädning, golvvård och fönsterputs. Körkort är ett krav för att kunna ta sig till de olika uppdragen. Har du dokumenterad vana vid maskinkörning, golvvård och fönsterputs är det meriterande. För uppdragen bör du har servicebranschens yrkesbevis SRY eller PRYL eller motsvarande utbildning, gärn även God dator- och telefonvana är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska språket för att kunna tillgodogöra dig muntlig och skriftlig information. .

God samarbetsförmåga och ett trevligt kundbemötande är egenskaper som vi värderar högt.

Välkommen med din ansökan! Löpande urval under ansökningstiden tillämpas

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-28

Referensnummer

SF 19-04
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Mary Bäckström
Title: Arbetsledare
Telefon: 046-359 74 29

Namn: Glenn Ögren
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 58 42

Lundafastigheter, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista