Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vilka är vi?
I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som stödassistent blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen hos Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi ansvarar bland annat för äldreboenden, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga.

Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

I Lunds kommun ligger vi i framkant med att arbeta utifrån individens behov i centrum (IBIC). IBIC är en nationell modell med fokus på brukarens individuella behov som beskrivs genom systematisk dokumentation och följs upp regelbundet.

Stödassistent för uppdrag i hemmet inom korttidstillsyn LSS

Arbetsuppgifter

Vi söker dig om vill arbeta med ett enskilt uppdrag i verksamhet med korttidstillsyn för barn och ungdomar inom LSS. Uppdraget utförs i hemmet hos en av våra ungdomar.

Du ska kunna arbeta självständigt och hitta vägar till att skapa en meningsfull fritid för brukaren i och utanför hemmet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Möta upp i hemmet efter skoldagen
• Aktivera stötta och motivera brukaren till en bra och meningsfull fritid
• Laga enklare lunch och mellanmål
• Stötta brukaren med diabetes

Det finns en hund i familjen som är hemma under dagarna.


Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-12-16

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-19

Referensnummer

VoO 305/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Christina Hansson Ravanelli
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 62 77

Namn: Cecilia Segersteen
Title: Rekryteringskoordinator
Telefon: 046 – 359 49 36

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 - 359 67 33

Korttidstillsyn/Korttidsvistelse, Vård-och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista