Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Tunaskolan ligger i ett skyddat område utan trafik, inbäddat i ett stort vackert grönområde.
En perfekt miljö för utomhusaktiviteter och fysisk rörelse som vi prioriterar.
Tunaskolan är en skola med fokus på kunskap och lärande, som motsvarar kraven i dagens samhälle.
Vår uppgift är att se till att eleverna får de kunskaper som de behöver för sina vidare studier och för livet som vuxen. Detta innebär också att ompröva gammal kunskap såväl som att ta till sig ny.


Förskollärare

Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad på Tunastugans förskola som till hösten flyttar och slås samman med en annan verksamhet för att bilda en ny förskola, Nya Tuna förskola.

Det pedagogiska arbetet på Tunastugan utgår utifrån ett formativ förhållningssätt där BFL (bedömning för lärande) är en central metod. Det kollegiala lärandet mellan förskolans pedagoger ger en stark grund och kultur på arbetsplatsen. En annan central arbetsmetod för att stärka den pedagogiska verksamheten är det systematiska kvalitetsarbetet (SKA) med veckovisa reflektioner utifrån skolområdets och verksamhetens mål.

Tunastugan består idag av två avdelningar en småbarnsavdelning och en syskonavdelning. Vilken avdelning tjänsten placeras på är ännu inte bestämt och kan diskuteras. Nya Tuna förskola kommer bestå av fem avdelningar, varav två är småbarnsavdelningar och tre är syskon.

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad och legitimerad förskollärare som är väl förtrogen med förskolan läroplan och som kan omsätta den i det dagliga arbetet. I tjänsten ingår ansvar och inflytande att vara delaktig i utformandet av det pedagogiska arbetssättet och organisationen av den nya förskolan.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-26

Referensnummer

5/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Sysselsättningsgrad: 100% Lönebeskrivning: Fast lön. Vänligen ange löneanspråk i ansökan. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och sökande kan kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson(er)

Namn: Håkan Backlund
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 82 81

Facklig(a) företrädare

Namn: Maria Bengtsson
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 83 09

Förskolan Tunastugan, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista