Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Stödpedagog

Arbetsuppgifter

Vi söker en Stödpedagog till vår verksamhet på Stiftsvägen.
I våra verksamheter får du möta brukare inom LSS med olika funktionsvariationer.
Med brukaren i centrum är du med och verkar för goda levnadsvillkor, självbestämmande, integritet och delaktighet.

Som stödpedagog förväntas du planera, utföra och följa upp arbetsuppgifter tillsammans med arbetslaget så att brukarna får det individuella stöd de behöver.

Att stimulera till full delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med anhöriga och gode män/förvaltare är en viktig del i arbetet.

Som stödpedagog förväntas du samverka med olika aktörer och nätverk som är viktiga utifrån den enskildes behov och vara ett stöd i omvärldsbevakning kring evidensbaserad praktik.

I tjänsten ingår att arbeta som en del av arbetslaget där omvårdsarbete förekommer.

Kvalifikationer

Godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska också ha en eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet som omfattar minst 200 YH-poäng eller 60 högskolepoäng eller kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier.

Erfarenhet av arbete inom LSS är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-23

Referensnummer

VoO 13/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Anna Åstrand
Title: Enhetschef
Telefon: 046-3596386

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Stiftsvägen 33, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista