Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Enhetschef till lösningsfokuserad ledningsgrupp inom Stöd och aktivering

Arbetsuppgifter

Som enhetschef kommer du att ingå i en ledningsgrupp med kunniga och engagerade kollegor som tillsammans formar och utvecklar verksamheten. Alla enheter arbetar med IBIC ( Individens behov i centrum). Alla enhetschefer och flera enheter har de senaste åren utbildats och arbetar med ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Verksamheten Stöd- och aktivering för personer med funktionsnedsättning ingår som en del av Vård-och omsorgsnämndens ansvarsområde. Verksamheten vänder sig till personer under 65 år med funktionsnedsättning och omfattar insatser i hemmet, daglig verksamhet, avlastning, korttidsvistelse, korttidstilsyn och öppen fritidsverksamhet. Verksamhetens uppdrag är att verkställa beslut enligt SoL och LSS.

Tjänsten innefattar korttidstillsyn och korttidsvistelse.

Som ledare i Lunds kommun har du en avgörande betydelse för verksamhetens kvalitet. Du svarar för att leda, organisera och utveckla verksamheten. Du har stort inflytande på hur medarbetarna presterar och trivs samt hur servicen till brukaren är. Till din hjälp i ditt arbete som enhetschef har du tillgång till olika stödfunktioner. Du kommer löpande få kompetensutveckling, bland annat inom ramen för det kommungemensamma chefsprogrammet.

Kvalifikationer

Du skall ha en högskoleutbildning inom vård eller socialt arbete. Erfarenhet av arbete i ledande ställning är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap inom LSS verksamhetsområde.

Vi söker dig som har en stark vilja att utveckla verksamheten, dina medarbetare och dig själv. Du har förmåga att prioritera ditt arbete, se olika lösningar och visa handlingskraft. Du inspirerar till engagemang, tillför energi och skapar glädje i arbetet. Du värnar om goda relationer till brukaren och medarbetare och har lätt för att samarbeta. Du är trygg i dig själv och representerar din verksamhet på ett tydligt sätt. Du ska vara målinriktad och ha ett gott omvärldsperspektiv. Du förväntas vara lojal mot budget och antagna verksamhetsmål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I Lunds kommun arbetar vi med medarbetarskap och vi vill att du har ett positivt förhållningssätt till att leda och utveckla dina medarbetare och att stärka deras kompetens.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-25

Referensnummer

VoO 49/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Anne Bing Tingström
Title: Verksamhetschef
Telefon: 046 359 82 20

Facklig(a) företrädare

Namn: Lars Öst
Title: Vision
Telefon: 046-359 55 77
Namn: Gregorio Macario
Title: SSR
Telefon: 046-359 43 90
Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Gemensam annonsering, SoA, Vård-och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista