Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Distrikts-/Sjuksköterskor till hemvården i Lund

Arbetsuppgifter

Vi söker dig distriktsköterska eller sjuksköterska med ett starkt intresse för hemsjukvård.

Som sjuksköterska hos oss fyller du en viktig funktion i vårt team. Du planerar själv ditt arbete och har stort utrymme att påverka dina arbetsdagar.

Arbetet innebär patientansvar för patienterna inom hemvårdsområdet. I team med sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal samordnar och planerar du de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna . Du handleder och undervisar undersköterskor och vårdbiträden i omvårdnads- och sjukvårdsarbetet, samt delegerar ut vissa sjukvårdsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett rörligt och fritt arbete i ett piggt och trevligt arbetslag, friskvårdsbidrag, schemalagd dagtid med tjänstgöring var 9:e helg, 38,25 h/ arbetsvecka. Utbildningsförmån inom prioriterade områden och nätverkande med kompetenta och meriterade kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt distriktsköterska.

Du gillar när det händer mycket samtidigt som du är mån om kvalitet och patientsäkerhet. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du skall vara trygg och trivas i din roll samt vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat och en god verksamhetsutveckling.

Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet av Senior Allert, palliativa registret och BPSD registret.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav

Intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-19

Referensnummer

VoO 294/2017
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Cecilia Voss
Title: Rekryteringskoordinator
Telefon: 046-359 48 08

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter
Telefon: 046-359 50 00

Gemensam annonsering, HV, Vård-och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista