Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

S:t Hansgården, Norra Fäladen är ett fritidshem för elever i åk 4-6. Parallellt bedrivs även en öppen verksamhet där allmänhet och grupper kan besöka vår gård, där också får, getter, grisar och katter strövar runt.

Fritidspedagog/Grundlärare med inriktning mot fritidshem

Arbetsuppgifter

Vår målsättning är att erbjuda alla elever en avkopplande, trygg vistelse där även kreativitet och personlig utveckling sätts i fokus. Hållbarhet är ett begrepp som mycket tydligt genomsyrar verksamheten.

Tjänstens omfattning är på 75 %.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller grundlärare med inriktning mot fritidshem.

För att klara arbetsuppgifterna behöver du vara stresstålig, flexibel, kunna ta egna initiativ, vara nyfiken på att lära nytt samt kunna utföra tyngre fysiska sysslor.
Du bör också ha ett intresse av hållbarhetsfrågor samt ha ditt hjärta med i verksamheten.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-01-07
Sista datum: 2020-10-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-21

Referensnummer

BSF 446/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Marianne Larsen-Charalabidou
Title: Verksamhetschef
Telefon: 046-3596702

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista