Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 2 900 medarbetare. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för särskilda boenden för äldre, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga.

Vi söker nu efter vår nästa enhetschef till våra träffpunkter för seniorer, volontärförmedling och värdinneservice. Dessa öppna verksamheter erbjuds utan biståndsbeslut i ett förebyggande syfte att minska behovet av individuellt stöd.

Enhetschef till seniorverksamheten

Arbetsuppgifter

Har du chefserfarenhet? Drivs du av att jobba i en roll med både operativ ledning och strategisk utveckling? Då kan du vara den vi söker!

Som enhetschef leder du verksamheten och ansvarar för personal, utveckling, ekonomi och organisation. En viktig del i uppdraget som enhetschef är att inspirera och stärka medarbetare i det dagliga arbetet. Detta är särskilt viktigt för dig då dina medarbetare finns utplacerade i hela kommunen.

Du svarar för att enhetens uppdrag genomförs med hög kvalitet och goda resultat och bidrar till att förvaltningen och Lunds kommun förblir en attraktiv arbetsgivare. Vi söker dig som arbetar målinriktat utifrån de övergripande målen, följer upp, utvärderar och synliggör resultaten. Du rapporterar till verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen.

Tillsammans med verksamhetschef och övriga enhetschefer arbetar du aktivt med att skapa förutsättningar för verksamheten och kommunens utveckling.

Kvalifikationer

Du har universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot hälsa och sjukvård eller social sektor. Ledarutbildning inom ramen för examen eller som vidareutbildning.

Som ledare har du en stark vilja att utveckla verksamheten, dina medarbetare och dig själv. Du har förmåga att prioritera i ditt arbete, se olika lösningar och fatta beslut.

Du är kommunikativ, både i tal och skrift, och bjuder in till dialog och skapar förutsättningar för delaktighet. Du ska ha ett intresse för att samarbeta med olika föreningar och organisationer som verkar i det civila samhället. Du trivs i rollen som förvaltningens ansikte utåt och känner dig bekväm i att ta plats i de sammanhang där det behövs.

Tjänsten kräver att du har erfarenhet av att arbeta som chef. Vi ser gärna att du har varit chef i minst tre år och har erfarenhet av arbete inom hälsa och sjukvård eller social sektor.

Hos oss är digitalisering och dess möjligheter att kunna erbjuda en ännu högre kvalitet och omvårdnad för våra brukare viktigt, och vi ser därför gärna att du är intresserad av detta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-27

Referensnummer

VoO 291/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Niclas Snygg
Title: Verksamhetschef
Telefon: 046-359 82 73

HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO

Tillbaka till lista