Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Röda Stugan är en av förskolorna inom Utbildningsområde 2 på Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun. Förskolan har tre avdelningar och ligger i direkt anslutning till sjukhusområdet. Röda stugan är även kommunens jourförskola men denna tjänst har arbetstid förlagd på dagtid. Förskolan har en stor, rymlig och grön gård som erbjuder variationsrik lek för både stora och små barn, såväl sommar som vinter.Förskollärare till Röda Stugan

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten på förskolan tillsammans med andra förskollärare. Denna tjänsten är på en avdelning för barn mellan 2-4 år.

Förskolan arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt där utvecklingsarbete utifrån barnens bästa ständigt är i fokus. Viktiga ledord för vår verksamhet är LUSTEN ATT LÄRA genom LEK och GEMENSKAP.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare.

Du har ett stort intresse för:
• pedagogisk dokumentation
• medforskning
• praktisk kreativitet

Du är lösningsinriktad och ser möjligheter i vardagen.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-01

Referensnummer

BSF 120/2019
Urval kommer att ske löpande så inkom gärna med din ansökan snarast! Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Cecilia Norling Thilderkvist
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 42 78

Röda Stugans förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista