Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Inom Markentreprenad har vi en bred verksamhet med många uppgifter för att skapa och sköta en bra utemiljö för lundaborna. Vår duktiga personal anlägger och sköter bland annat gator, parker, skogsområden och skolgårdar. Dessutom kör vi särskolebarn till och från skolor, transporterar mat till skolor och boenden och ansvarar för postdistributionen mellan förvaltningarna. Vi driver även kommunens tryckeri. Förutom den dagliga verksamheten håller vi beredskap för vattenläckor, stopp i avlopp och vinterväghållning.

Maskinförare/gräsklippare - säsongsanställning

Arbetsuppgifter

Vi söker maskinförare för våra gräsklippare (Toro 4010 & 5910) och lantbrukstraktor.

Kvalifikationer

Utbildning och erfarenhet inom den gröna sektorn är meriterande. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av åkgräsklippare (modell Toro 4010 el större) och lantbrukstraktor är ett krav.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-30

Referensnummer

SF 19-50
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Rickard Nilsson
Title: Arbetsledare
Telefon: 046-359 94 12

Facklig(a) företrädare

Namn: Daniel Georgsson
Title: Kommunal
Telefon: 046- 359 94 70

Markentreprenad, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista