Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Påskagängets skola i Dalby startade ht-18 och vi utökar vår verksamhet med två nya förskoleklasser per år. Skolan kommer byggs upp successivt för att till slut bli en två parallellig F-6 skola. Vi är i ljusa och trevliga lokaler med en fin skolgård och utemiljö.

Vi söker nu en grundskollärare som vill vara med och bidra till att utveckla verksamheten på Påskagängets skola. Påskagängets skola har positiva och engagerade pedagoger och nu söker vi dig som vill ha en ny rolig utmaning och vara med och bygga upp en ny skolenhet.

Påskagängets skola söker en grundskollärare

Arbetsuppgifter

Som lärare arbetar du, utifrån din kompetens och erfarenhet med att planera och genomföra undervisning och aktiviteter. Du arbetar aktivt med att utveckla och driva verksamheten i enlighet med gällande styrdokument tillsammans med ditt arbetslag.

Skolans pedagoger arbetar tematiskt och ämnesövergripande över läsåret. Lärande, trygghet delaktighet och glädje är viktigt för oss, både elever och pedagoger. Vi har vi bl.a. friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum. Alla pedagoger får kompetensutveckling i form av BFL (bedömning för lärande).

Våra lärare och fritidspedagoger har ett gemensamt ansvar för att skapa lust att lära och delaktighet bland eleverna. Du och dina kollegor i arbetslaget ser tillsammans till att verksamheten är lustfylld, utmanande och kreativ, under skoltid såväl som på fritids. Digitala verktyg används i undervisningen och ni arbetar för att främja skolans digitala utveckling i det dagliga arbetet.

Kvällstjänstgöring kan förekomma i form av möten och konferenser vid ett par tillfällen per termin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig grundskollärare i de lägre åldrarna. Du har en helhetssyn på verksamheten och det är meriterande om du även har några års erfarenhet av yrket.

Som person är du lösningsfokuserad, kreativ och ansvarstagande. Du drivs av viljan att utveckla elevernas lärande och du vill själv bidra till att verksamheten ligger i framkant. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du trivs med att arbeta i arbetslag men förväntas även att kunna arbeta självständigt. Vi ser gärna att du även är intresserad av digital teknik.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-08-08

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-26

Referensnummer

BSF 449/2019
Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Anne-Marie Lundborg
Title: Rektor
Telefon: 046-3593525

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter, via Lunds växel.
Telefon: 0463595000

Utbildningsområde 6

Tillbaka till lista