Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Håstad skola, den lilla skolan med det stora hjärtat är Lunds näst äldsta skola och ligger ca 1 mil norr om Lund. Vi söker en vikarierande fritidspedagog/lärare mot fritidshem. På skolan går det 54 härliga elever i åk F-3. Här får du möjlighet att arbeta i ett arbetslag och samtidigt vara en del av vår satsning på fritidshemsutveckling för F-6 på vårt skolområde. Vi arbetar medvetet med att höja kvalitén i fritidshemsverksamheten i enlighet med gällande styrdokument.

Fritidspedagog/lärare mot fritidshem

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du arbetar som samverkande i klass under skoldagen och på fritids efter skoldagen. Vi vill att du utvecklar och driver pedagogiskt arbete i vår fritidsverksamhet och det innebär att du behöver ha erfarenhet av att leda grupper i olika aktiviteter.
Du ser som en stryka att arbeta i arbetslag och lockas av tanken att få arbeta tillsammans med andra kompetenta pedagoger.
Du är engagerad att med dina kolleger utveckla rastverksamheten
Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och har en god struktur i arbetet.
Vi arbetar gemensamt med att ge våra elever en trygg och utmanande lärmiljö såväl på grupp- som på individnivå. Välkommen till en arbetsplats där trivsel, engagemang, utveckling och lärande står i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad och positiv. Du är en tydlig pedagogisk ledare med en vilja att utveckla den pedagogiska verksamheten och miljön i samarbete med dina kollegor.

Du har fritidspedagogexamen eller är legitimerad lärare för fritidshem. Du har god insikt och kunskap om fritidshemmens styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du har kunskap om hur du kan använda digitala verktyg i verksamheten.

Ange gärna löneanspråk.
Vi kan komma att kalla till intervjuer innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan omgående.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-08-08

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-04

Referensnummer

BSF 116/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Anställningsform: Vikariat Omfattning: 75-100%

Kontaktperson(er)

Namn: Enikö Bernát
Title: tf Rektor på Vallkärra och Håstad skola

Facklig(a) företrädare

Namn: Zarko Isaevski
Title: Lärarförbundet
Telefon: 0722-269302

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista