Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Källbyängars förskola ligger i St:Lars parken vid Klostergården. Förskolorna i området arbetar i nära samarbete med varandra genom olika nätverk och gemensam kompetensutveckling. Just nu pågår ett integrationsprojekt "Bygga broar" vars syfte är att öka integration, förhindra hedersrelaterat våld och öka kompetensen hos pedagogerna i området. Förskolorna i området har arbetat under en lång tid med barnets språkutveckling med stöd ifrån Bornholmsmodellen. Förskolan Källbyängar är certifierade för "Skola för Hållbar utveckling" och arbetar med detta i projekt som genomsyrar verksamheten.

Källbyängars förskola öppnade för ungefär 2 år sedan och består av 3 avdelningar för de yngre barnen och 5 avdelningar för de äldre. Här får du arbeta på en mångkulturell förskola. Vi erbjuder dig en positiv arbetsmiljö med kollegialt lärande och regelbunden kompetensutveckling. Du har rätt till friskvårdsbidrag och utekläder.

Förskollärare till Källbyängar

Arbetsuppgifter

Som förskollärare planerar och bedriver du undervisning i enighet med gällande läroplan samt i yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Du kommer att ingå i olika projekt. Pågående projekt för hela förskolan detta läsår är Kretsloppet.

Vi på Källbyängar söker en förskollärare som ska arbeta på en avdelning för barn i åldern 2,5-5 år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du är väl insatt i förskolans läroplan och har många idéer om hur du kan arbeta med barnen för att få en ökad måluppfyllelse.

Du brinner för förskolläraryrket, är engagerad och tror på utveckling. Du tycker om att driva utvecklingsarbete, att arbeta med att lyfta fram barnens kompetens och att arbeta i olika projekt med barnen.

Du har lätt för att samarbeta och du kan se hur ni i kollegiet kompletterar varandra och ser olikheter som en styrka.

Du har en tydlig kommunikation med alla föräldrar och ser deras medverkan i verksamheten som en tillgång.

Du har en god förmåga att dokumentera och bidra till det systematiska kvalitetsarbetet samt god datorvana och är van vid att arbeta med olika digitala verktyg.


Du är ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.


Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-20

Referensnummer

23/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Fast lön. Vänligen ange löneanspråk i ansökan. Ev. kompletterande information kring tjänsten/ansökan

Facklig(a) företrädare

Namn: Malin Lundberg
Title: TF Förskolechef
Telefon: 046-359 95 48
Namn: Lärarförbundet
Title: Lunds lokalavdelning
Telefon: 046-35 57 35

Källbyängars förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista