Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Livsmedelsinspektör vikariat

Arbetsuppgifter

Miljöförvaltningen i Lund är en egen förvaltning och arbetar som myndighet under miljönämnden. Förvaltningen har för närvarande 30 anställda och gruppen för livsmedelstillsyn består idag av 5 personer med en samordnare. En av våra livsmedelsinspektörer skall vara föräldraledig och vi söker nu en vikarie.

Tjänsten innebär tillsyn och handläggning enligt livsmedelslagstiftningen samt andra inom förvaltningen förekommande uppgifter.

Anställningen är tidsbegränsat 8 månader eller längre med början snarast efter överenskommelse.

Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet.


Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du är utbildad livsmedelsinspektör, livsmedelsagronom, livsmedelsingenjör, miljö- och hälsoskyddsinspektör eller akademisk utbildning som kan bedömas likvärdig. Arbetslivserfarenhet eller särskild kompetens inom området är meriterande. Till tjänsten söker vi serviceinriktad, initiativrik och utåtriktad person som är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt och som tycker om att möta olika människor och kulturer. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.
Körkort för bil med manuell växel erfordras.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Referensnummer

MF 17-03
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Björn Berséus
Title: Miljödirektör
Telefon: 046-359 52 60

Facklig(a) företrädare

Namn: Stefan Andersson
Title: Vision
Telefon: 046-359 52 77

Miljöförvaltningen

Tillbaka till lista