Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Förskollärare till förskola i centrala Lund

Arbetsuppgifter

Förskolan arbetar projektinriktat tillsammans med barnen, där skapande, motorik och språkutveckling blir en given del av barnens vardag.

Som god pedagog och medarbetare är du redo att leda, utveckla och ansvara för det pedagogiska arbetet såväl enskilt som tillsammans med arbetslaget. Du har en förmåga att kunna leva dig in i barnens värld, är nyfiken och intresserad av deras tankar och funderingar samt ger dem inflytande i sin vardag på förskolan. Du uppmuntrar barnen i deras utveckling samt bidrar till att utveckla lärande och kreativa miljöer för barnen.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad förskollärare som vill vara med och driva förskolans utveckling framåt genom att bidra med just din specifika kompetens.

Du ska vara intresserad av barns lärande och utveckling inom alla åldrar från 1- 5 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller intresse för barn med särskilda rättigheter samt erfarenhet av att använda webbaserat dokumentationsverktyg/Unikum och kan spela något instrument i arbetet tillsammans med barnen.

Du är aktiv i din egen och förskolans utveckling framåt och är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Omfattning av tjänsten är 75% - 100%. Ange gärna önskad sysselsättningsgrad din ansökan.

Vi hoppas att du vill bli vår nästa kollega på Grynmalregårdens förskola och ser fram emot att läsa din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-05-06

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-03

Referensnummer

BSF 111/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Pernilla Andréasson
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 65 16

Utbildningsområde 3

Tillbaka till lista