Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.

Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Lärare i särskild utbildning för vuxna

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa vuxna elever på Lärvux, i kurser på grundläggande nivå och i kurser på grundläggande nivå motsvarande träningsskolan inom skolformen särskild utbildning för vuxna. Vi har även kurser på gymnasial nivå inom särskild utbildning för vuxna så det är en fördel om du har kompetens på den nivån. Inom Lärvux har vi även lärlingsutbildning för vuxna.
Du förväntas delta aktivt i utvecklingsarbetet i ditt arbetslag, delta i möten, konferenser och fortbildning samt upprätta individuella studieplaner tillsammans med Syv och göra återkommande uppföljningar av dina elevers resultat. Du samarbetar med dina kollegor kring gemensamma arbetsuppgifter som är ständig förekommande i läraryrket. Kontinuerlig antagning tillämpas, vilket innebär att eleverna påbörjar och avslutar sin utbildning vid olika tidpunkter

Kvalifikationer

Du är lärare med erfarenhet av undervisning av elever med intellektuella funktionsnedsättningar. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa inom särskolan.
Du har god datorvana och använder digitala hjälpmedel i din undervisning.
Vi förväntar oss att du är drivande och positiv till fortlöpande utveckling av vår verksamhet i nära samarbete med dina kollegor. Tjänsten kräver god förmåga till flexibilitet och situationsanpassning då undervisningen är individualiserad. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-19

Referensnummer

19-156
Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ulrika Leijon-Hoff
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-359 93 37

Facklig(a) företrädare

Namn: Olof Persson
Title: LR
Telefon: 046- 359 70 82
Namn: Marika Fridén
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 71 16

Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista