Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Killebäckskolan är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Hit kan du lätt ta dig med cykel, buss eller bil. Killebäckskolan är uppdelad i två skolenheter, en för åk 4-6 med drygt 100 elever, och en enhet för åk 7-9 med ca 330 elever. Medarbetarna på Killebäckskolan är organiserade i årskursvisa arbetslag och kännetecknas som nyfikna, kreativa och engagerade med god elevkontakt. Det är högt i tak, god sammanhållning och ett bra samarbetsklimat på skolan. Skolan totalrenoverades 2010 och är en välutrustad skola med fina och ändamålsenliga lokaler.

Vi söker dig som vill arbeta i ett positivt, kreativt, utmanande och samtidigt omtänksamt arbetslag.

Ma/NO-lärare åk 7-9

Arbetsuppgifter

I din roll som lärare i åk 7-9 arbetar du med planering, undervisning, dokumentation och utvärdering enligt gällande styrdokument. I dina arbetsuppgifter ingår att leda elevernas lärande och att skapa lärandesituationer utifrån varje individs förutsättningar och behov. I arbetslaget har vi höga förväntningar på oss själva och varandra kring ett tät samarbete. Vi arbetar med delat mentorskap.

Vi är måna om att ständigt utveckla vår verksamhet och skolutveckling ingår som naturlig del enligt Lgr11 och skollagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• har legitimation för att undervisa i matematik/NO/teknik i åk 7-9.
• har goda IKT-kunskaper och erfarenhet av arbete med digitala hjälpmedel
• har god vana att dokumentera och uttrycka dig i tal och skrift

Som person är du flexibel, noggrann, planerar effektivt och trivs i en utvecklande miljö. Du har god förmåga att utveckla goda relationer till elever och vuxna och trivs med att samarbeta.
Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-28

Referensnummer

BSF 452/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Ulf Skelander
Title: Rektor
Telefon: 046-359 77 24

Namn: Ellinor Fredholm
Title: Skolsekreterare

Facklig(a) företrädare

Namn: Sofia Hedén
Title: Lärarnas Riksförbund

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista