Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skolområde Centrum Torn omfattar både förskolor och skolor. Verksamheten inom skolområdet leds av ett ledningsteam bestående av skolområdeschef, åtta rektorer, sju förskolechefer och två administrativa chefer. Dessa ansvarar gemensamt för verksamheten i ett 1-16-års perspektiv, där förskola och skola skall knytas samman med en gemensam syn på barns och ungas utveckling och lärande.

Slöjdlärare

Arbetsuppgifter

Vill du jobba som slöjdlärare med inriktning trä och metallslöjd hos oss? Inför hösten söker vi en ny medarbetar då en av våra slöjdlärare går vidare till annan tjänst.
Lerbäckskolan är en F-9 skola med engagerade och studiemotiverade elever. På Lerbäckskolan är lärande viktigt. Vi vill att du brinner för elevernas lärande, är trygg i bemötandet av alla elever och samtidigt tydlig i din ledarroll i undervisningen.

Du kommer att arbeta i arbetslag och ämneslag med planering av undervisningen för att ge eleverna bästa förutsättningarna att utveckla sina förmågor. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och dela mentorskap tillsammans med en annan lärare i en av våra klasser.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare som ska undervisa årskurserna 3-9 i trä och metallslöjd i grundskolan. Du ska ha god förmåga att stimulera elevernas kreativitet och att utforma undervisningen i slöjd så att elevernas tilltro till sin egen förmåga stärks.

Du är behörig och legitimerad slöjdlärare med stort engagemang i det pedagogiska uppdraget. Du utvecklar och driver egna projekt tillsammans med eleverna, är lyhörd för elevernas behov och ger dem inflytande i verksamheten. Digitala verktyg är en naturlig del i undervisningen. Din förmåga att samarbeta och att inspirera och engagera elever är viktigt för oss. Vi förutsätter att du ser eleverna i ett helhetsperspektiv och att du har ett öppet förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du redo för en ny utmaning? Då är du välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Referensnummer

25/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Ange löneanspråk Vi tillämpar löpande urval. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd inom kommunen.

Kontaktperson(er)

Namn: Ann-Marie Jannesson Elias
Title: Rektor

Namn: Tomas Antonsson

Lerbäckskolan F-6, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista