Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.

Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund


Sfi lärare

Arbetsuppgifter

Vi söker sfi-lärare till undervisning av elever, främst inom studieväg 1 och 2.

Du ska arbeta formativt med att planera, genomföra och följa upp dina elevers lärande och progression, vilket innebär att du gör individuella kartläggningar och uppföljningar av dina elever.

Du deltar aktivt i verksamhetens utvecklingsarbete, deltar i möten, konferenser och fortbildning och du samarbetar med dina kolleger kring gemensamma arbetsuppgifter som är ständigt förekommande i läraryrket t.ex. nationella prov.

Dag- och kvällsundervisning ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du är lärare med god erfarenhet av undervisning av elever med annat modersmål än svenska. Du har Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet svenska som andra språk inom sfi, minst 30 hp.

Du har god datorvana och använder digitala lärverktyg i din undervisning.

För att trivas hos oss så är det viktigt att du är en person som är beredd på att vara flexibel i din arbetssituation. Komvux är en dynamisk arbetsplats och vi förutsätter att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, möter våra elever med ödmjukhet och respekt samt är redo att vara en aktiv part i löpande förändrings- och utvecklingsarbete i nära samarbete med dina kolleger.

Kontinuerlig antagning tillämpas, vilket innebär att eleverna påbörjar och avslutar sin utbildning vid olika tidpunkter.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-11

Referensnummer

19-167
Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Biträdande rektor Annika Moshovitis
Telefon: 046-359 71 04

Facklig(a) företrädare

Namn: Marika Fridén
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 71 16
Namn: Olof Persson
Title: LR
Telefon: 046- 359 70 82

Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista