Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Stadsbyggnadskontoret planerar staden och svarar för myndighetsfrågor enligt bland annat plan- och bygglagen. Förvaltningen arbetar med översiktlig planering, detaljplanering, fastighetsbildning, bygglov, mätning och kartläggning. Stadsbyggnadskontoret har fem avdelningar. Till strukturavdelningen söker vi nu dig som är arkitekt och vill arbeta med hållbar stadsutveckling.

Arkitekt

Arbetsuppgifter

Som arkitekt hos oss kommer du att arbeta strategiskt med frågor kring hållbar stadsutveckling på många nivåer – från den enskilda stadsdelen till hela Öresundsregion. Du kommer även att fungera som projektledare och driva planerings- och utvecklingsprojektprojekt i bred samverkan både internt och externt.

Vi erbjuder dig ett mångfacetterat och utvecklande arbete. Våra ambitioner är höga, inte minst inom hållbar stadsutveckling, och din kunskap på detta område är central.
På strukturavdelningen är vi idag tolv medarbetare. Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är strategisk och översiktlig planering samt trafikplanering. Vi är också engagerade i flera projekt både inom kommunen och i samverkan med andra aktörer.

Kvalifikationer

Vi vill att du har hög kompetens inom stadsbyggnadsfrågor och ett stort intresse för samhällsfrågor i vid bemärkelse. Vi värdesätter att du arbetar målmedvetet utifrån ett gediget engagemang i samhällsbyggnadsfrågor, samtidigt som du hanterar intresseavvägningar med omdöme och konstruktiv professionalism. Vi vill också att du är intresserad av utåtriktad verksamhet, har god samarbetsförmåga och hög kompetens och förmåga att uttrycka dig i bild och på svenska i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper så som förmåga att kunna samarbeta i grupp.
Vi söker dig som har arkitektexamen eller likvärdig utbildning och flerårig yrkeserfarenhet, gärna som projektledare.

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Denna rekrytering sker i samarbete med rekryteringsföretaget Dfind. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Malin Jessen, rekryteringskonsult. Tel: 0729-889504

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Referensnummer

SBK 17-10
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Cecilia Hansson
Title: Översiktsplanechef
Telefon: 046-359 58 05

Namn: Malin Jessen
Title: Rekryteringskonsult

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Strukturavdelningen, Stadsbyggnadskontoret

Tillbaka till lista