Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Inom Vård-och omsorgsförvaltningen arbetar drygt 2700 medarbetare. Förvaltningens verksamheter erbjuder individanpassad vård, omsorg, stöd och service som ger möjlighet till god livskvalitet samt förutsättningar för ett aktivt och innehållsrikt liv med möjlighet till social gemenskap. Verksamheterna kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande för ett värdigt liv. Vi kan erbjuda attraktiva arbetsplatser med kompetenta och engagerade medarbetare.

Nu söker vi undersköterska till verksamhetsområdet Särskilt- boende för äldre.
Särskilt boende för äldre ansvarar för våra äldreboenden, demensboenden och korttidsboenden för äldre. Här bor personer med omfattande behov som behöver service och omvårdnad dygnet runt. I Lund finns drygt 540 lägenheter inom särskilt boende för äldre, varav cirka hälften är avsedda för personer med demenssjukdom.

Undersköterskor - Särskilt boende för äldre

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en verksamhet där vi gör vårt bästa varje dag? Där vi skapar meningsfullhet och trygghet för våra äldre? Där vi skapar en bra arbetsmiljö tillsammans och månar om de äldre och varandra.

Då är du rätt person för oss!

Vi söker en undersköterska till Vevrehemmet som ligger centralt i Veberöd. Vevrehemmet består av fyra enheter, varav två är demensenheter. Vi söker undersköterska till dagtjänst på äldreboendet och demensenheten. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Vi hjälps åt att skapa en god arbetsmiljö som är präglad av ansvar, flexibilitet, samarbete och hög arbetsmoral samt ett gott arbetsklimat som är fyllt av glädje och många skratt.
Arbetstiden är förlagd till dagtid, kväll och helgtjänstgöring enligt schema.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad undersköterska. Erfarenhet av äldreomsorg och/eller demensvård är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll.
Vi förutsätter att du har ett gott bemötande, tycker om utmaningar och är stolt över ditt yrkesval.
God datorvana krävs eftersom vi dokumenterar digitalt. God kunskap i det svenska språket i tal och skrift.

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Referensnummer

VoO 300/2017
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Mia Mårtensson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 67 91

Namn: Linn Salvin Svensson
Title: Samordnare
Telefon: 046-359 63 88

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Vevrehemmet, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista