Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Flygelskolan söker 100% lärare 1-6, alt 4-6

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i åk 4-5 med behörighet i Ma/No,Tk, Sv, So. Klasslärar- och mentorskap i åk 4.
Under läsåret 19/20 är tjänsten förlagd i åk 4 och 5 där du är en del av arbetslaget.
Ingå i lärarlaget på Flygelskolan F-5 och vara lätt att samarbeta med. Samarbete med närliggande skola Östartornskolan, åk 4-6 för att skapa bra övergångar för eleverna. Samarbete med fritidshemmet på Flygelskolan F-5 samt tätt samarbete med Elevhälsan i förebyggande arbete för en hälsofrämjande skola. Du ska ha en vana att arbeta med tydliggörande pedagogik för de elever som har behov, detta sker tillsammans med specialpedagog och speciallärare.

Kvalifikationer

Behörig lärare och legitimation i Ma/No, Tk, So, Sv. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-07

Referensnummer

BSF 143/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Schema: 35 tim/arbetsförlagd tid

Kontaktperson(er)

Namn: Marie Jönsson
Title: rektor
Telefon: 046-3597499

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga kontaktpersoner ring via växeln
Telefon: 046-359 5000

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista