Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Polhemskolan är en av Sveriges största mötesplatser för ungdomar, och här finns en av varje sort. Alla är lika − olika. Vi är Lunds största gymnasieskola med ca 2 500 elever fördelade på samhällsvetenskaps-, naturvetenskaps-, teknik-, ekonomi-, hantverks (frisör)- programmen och språkintroduktion (introduktionsprogram för invandrarungdomar) och är också en idrottsskola (NIU).

På Polhemskolan arbetar vi med att:
• stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära. 

• få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar. 

• ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild.

Se även vår hemsida: www.lund.se/polhem


Lärare i Engelska och Samhällskunskap

Arbetsuppgifter

Vi söker en vikarie för en lärare som ska vara föräldraledig. I vikariatet inågår att undervisa i engelska och samhällskunskap, samt att vara mentor för en klass på Ekonomiprogrammet. Du bedriver undervisning utifrån gällande styrdokument och deltar i den pedagogiska utvecklingen på skolan.

Du kommer att ingå i ett arbetslag på Ekonomiprogrammet. Merparten av din undervisning sker sannolikt inom programmet och det är också här du är mentor. Tillsammans med kollegor i arbetslaget och ämneslagen kommer du att bedriva utvecklingsarbete med lärande i fokus.

Deltid 75-100%, vikariat. Möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasielärarexamen i engelska och samhällskunskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet från undervisning på gymnasiet och använder IT som ett pedagogiskt verktyg. Lärarlegitimation är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2018-03-26
Sista datum: 2018-06-21

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-23

Referensnummer

17-316
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Elisabeth Thörnqvist
Title: Bitr. Rektor
Telefon: 046-3594275

Facklig(a) företrädare

Namn: Facklig företrädare
Title: hänvisning via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Polhemskolan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista