Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Inom Vård-och omsorgsförvaltningen arbetar drygt 2500 medarbetare. Förvaltningens verksamheter erbjuder individanpassad vård, omsorg, stöd och service som ger möjlighet till god livskvalitet samt förutsättningar för ett aktivt och innehållsrikt liv med möjlighet till social gemenskap. Verksamheterna kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande för ett värdigt liv. Vi kan erbjuda attraktiva arbetsplatser med kompetenta och engagerade medarbetare.

Nu söker vi en stödassistent till verksamhetsområdet Boende- och habilitering för personer med funktionsnedsättning.
Verksamhetsområdet Boende och habilitering för personer med funktionsnedsättning ansvarar för boenden för personer med funktionsnedsättning. Medarbetarnas uppdrag är hjälpa och stödja de boende med omvårdnad, fritids- och kulturaktiviteter, så att de kan vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar. Cirka 300 personer i Lund har ett boende med särskild service enligt LSS.

Stödassistenter

Arbetsuppgifter

På gruppbostad Danska vägen kommer du att jobba i en fin sammanhållen grupp där det är viktigt att hålla de riktlinjer som är överenskomna. Brukarna har behov av insatser som kräver personal med hög kompetens kring autism och/eller problemskapande beteende, pedagogiskt förhållningssätt och att ge stöd för att utveckla kravanpassning.

Kvalifikationer

Godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Körkort är ett krav. Ser gärna sökande med erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik och problemskapande beteende.

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-17

Referensnummer

VoO 299/2017
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Gitte Olsson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 50 41

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Danska vägen 18, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista